menusearch
harahmati.ir

♈️تصویر اخلاقی زن ایرانی در فضای مجازی (۶)

...
(0)
(0)
♈️تصویر اخلاقی زن ایرانی در فضای مجازی (۶)
♈️تصویر اخلاقی زن ایرانی در فضای مجازی  (۶)

✳️زن ایرانی؛ هم مسلمان، هم ا یرانی

 

♈️تصویر اخلاقی زن ایرانی در فضای مجازی  (۶)

 

✍🏼حسینعلی رحمتی

 

🔘 در سال‌های اخیر در فضای مجازی یک دوگانه غیراخلاقی بین ایرانی بودن و مسلمان بودن به‌صورت پررنگ مطرح شده، و برخی به اسم دفاع از دین و برخی به اسم دفاع از ایران، به شیوه‌های مختلف سعی کرده‌اند یا فرهنگ دینی را تضعیف و تحقیر کنند یا فرهنگ ایرانی را؛ به‌گونه‌ای که گویا این دو جای یکدیگر را تنگ کرده و به هم آسیب می‌رسانند، و شخص مجبور است یا فقط سنت‌های ایرانی‌اش را بپذیرد یا فقط سنت‌های دینی را.

🔘بخشی از این دوگانه‌سازی درباره زنان است و یک طرف سعی کرده چنین القا کند که اسلام مانع پیشرفت زنان است، و طرف دیگر توجه خانم‌ها به فرهنگ ایرانی را به‌معنای دوری آنان از دین تلقی کرده است. ادله این دو گروه البته در جای خود باید بررسی و نقد شود.

📍اما آنچه امروزه هم در فضای فیزیکی، هم در شبکه‌های اجتماعی، می‌بینیم حضور زنان و دخترانی است که هم به آموزه‌های دینی تقید دارند هم به هنجارهای فرهنگ ملی‌شان احترام می‌گذارند. آنها با رفتار خود در فضای مجازی، در واقع به طور عملی، امکان جمع بین مسلمان و ایرانی بودن را اثبات می‌کنند.

 

۲۰ آذر ۱۴۰۴

 

#زن_ایرانی

💥«اندکی اندیشه»‌ ضرر ندارد

 share network
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
آمار سایت
مشاهده کامل آمارسایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب