✅یکی از نمایندگان مجلس فرموده اند: «خیلی از کشورها از تلگرام استفاده میکنند اما در ایران بیشتر برای سرگرمی به کار میرود و جای کتاب، ورزش و روابط اجتماعی را گرفته که این بُعد مثبتی ندارد.» (سايت تابناک، ۲۶ مرداد ۱۳۹۵).
🤡 خدمت این نماینده محترم باید گفت اولا بخواهیم یا نخواهیم، سرگرمی و فان بودن یکی از کارکردها یا کژ-کارکردهای شبکه های اجتماعی است،
ثانیا آن گونه که مطالب فوروارد شده دیگران توسط برخی هموطنانمان نشان میدهد در کشورهای دیگر هم وضعیت استفاده از شبکه ها خیلی بهتر از ما نیست و این گونه نیست که آن جا کاربران شبانه روز در حال ارائه کنفرانس علمی و انتشار پیپر باشند (Paper همان «مقاله» خودمان است، ولی با کلاس تر).
ثالثا اتفاقا (ر.ک: پایین این مطلب) برخلاف نظر این نماینده گرامی، استفاده بیش از اندازه از شبکه های اجتماعی و انس شبانه روزی با تلفن همراه موجب ورزیدگی انگشتان دست میشود که از این جهت نوعی ورزش به شمار میآید و با این دست و فرمان که پیش میرویم بعید نیست در آینده «رشته انگشت چرخانی موبایل» تبدیل به پرطرفدارترین رشته ورزشی کشورمان شود. حال اگر در کنار آن مقداری ضعف چشم و انحنای ستون فقرات و ده جور مریضی دیگر هم عارض بدن شود چندان مهم نیست، حتی ورزشکاران بزرگ هم گاهی آسیب های جزیی میبینند ما که تازه داریم از کوچه های خاکی شبکه های اجتماعی شروع میکنیم.
پ ن: به کار بردن دو کلمه تنوین دارِ «ثالثا اتفاقا» قطعا (شد سه تا) خون قاطبه ویراستاران و کسانی که زبان پارسی را پاس میدارند به جوش میآورد، ولی این عزیزان بنده را عفو کنند که بی تقصیرم، چرا که کثرت حشر و نشر با معتادان (به فضای مجازی) موجب میشود که آمیزاد نه تنها درست نویسی که درست گویی و درست خوانی را هم از یاد ببرد.
۱۵ مرداد ۱۳۹۹
دکتر حسینعلی رحمتی