menusearch
harahmati.ir

زن ایرانی، فضای مجازی، اخلاق پوشش(۳۶)

...
۱۴۰۵/۷/۳۰ پنجشنبه
(0)
(0)
زن ایرانی، فضای مجازی، اخلاق پوشش(۳۶)
زن ایرانی، فضای مجازی، اخلاق پوشش(۳۶)

🔴پوشش غیرمسوولانه؛ ابراز وجود، یا ابزارِ ستیز؟

 

🧕زن ایرانی، فضای مجازی، اخلاق پوشش(۳۶)

 

✍🏼حسینعلی رحمتی

 

▪️انتخاب نوع پوشش در فضای خصوصی یک امر شخصی است و به دیگران مربوط نیست، اما وقتی وارد فضای عمومی می‌شود دیگر یک موضوع شخصی نیست و باید آن را در بافتار کلی اجتماعی و ملاحظه «حقوق دیگران» در نظر گفت. مثل هر کار دیگری، مثلا رانندگی، که اگر مسوولانه نباشد هم به خود فرد آسیب می‌زند هم به دیگران.

▪️ خانمی که در جامعه ایران، در فضای عمومی مثل مترو و خیابان، نیمه‌عریان حاضر می‌شود، نه نسبت به خودش مسوولانه رفتار کرده، نه دیگران. چرا که هم زمینه خشونت کلامی و جسمی و جنسی علیه خود را فراهم کرده، هم موجب قبح‌زدایی از یک رفتار نادرست و تضعیف حیا در جامعه شده است. به‌ویژه وقتی تصاویر آن در شبکه‌های اجتماعی منتشر شود و به پیامدهای منفی‌اش ضریب چندده‌هزار برابر بدهد.

🚩زیر پا گذشتن هنجارهای اخلاقی، فرهنگی و عرفی جامعه، نه شجاعت است و نه آزادگی؛ بل‌که برافروختن آتشی است که شعله‌اش دیر یا زود دامن‌گیر همه،‌ و به‌خصوص خود خانم‌ها می‌شود. ای کاش بفهمند؛ پیش از آن‌که دیر شود.

 

۱۱ مهر ۱۴۰۵

#اخلاق_پوشش

💥«اندکی اندیشه»‌ ضرر ندارد

 share network
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
آمار سایت
مشاهده کامل آمارسایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب